2010. december 11., szombat

Sajnálom.

Sziasztok,

Tudom, mit ígértem... és be is tartanám, ha képes lennék rá. De nem vagyok az.
Két órája meghalt a nevelőapukám. Nem részletezném, hogyan és miért... a lényeg, hogy szerintem mindenki megérti, ha most egy ideig nem lesz friss. Ha újra képes leszek nem csak erre gondolni, ígérem, hozom a részt, de ehhez még idő kell. Nem tudom mennyi... de igyekszem összeszedni magam. Miattatok. Miattam. A családom miatt.

Köszönöm a megértéseteket.

Kata

14 megjegyzés:

  1. Őszinte részvétem!
    Tudom mit érzel..:(
    A legfontosabb hogy, idővel túl tudj lépni a fájdalmon,igaz ez most elképzelhetetlen lehet...Kitartás! Veled vagyok, így ismeretlenül is!
    Andi

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, Andi! Az igazság az, hogy most még semmit nem érzek, csak ürességet. De később ez meg fog változni... és akkor lesz igazán nehéz. De bízom benne, hogy elég erős vagyok, és túl tudok lépni rajta. Még egyszer köszönöm...
    Kata

    VálaszTörlés
  3. Nagyon sajnálom Kata! :(
    A legjobbakat kívánom neked és a családodnak. És kitartást!
    Sok ölelést küldök neked!!!

    VálaszTörlés
  4. Szia! Oszinte reszvetem! En a nagymamamat veszitettem el egy hete! Eloszor fel sem fogja az ember, hogy ez pont vele tortent meg!Felfoghatatlan!Nekem tanulnom kellene a vizsgaimra, de nem megy! Ettol fuggetlenul barmikor is fogod folytatni a tortenetet en szivesen fogom olvasni!
    Puszy
    Christina

    VálaszTörlés
  5. Mindkettőtöknek őszinte részvétem!
    úgy látszik ez az eltávozások hete ugyanis az én iskolatársam is a héten halt meg bár én nem ismertem olyan jól csak látásból. De ettől függetlenül nagyon rossz így is neked és az ő szüleinek is egy haláleset sosem jó, tudom mertt én is átéltem már egyszer! borzasztó tudom... KITARTÁS! sok sok ölelést küldök neked és családodnak! Kitartás!
    És mégegyszer őszinte részvétem!

    VálaszTörlés
  6. Kata! Jézusom nagyon sajnálom, én mikor megláttam majdnem elsírtam magam. Bármi történik, mi olvasóid veled vagyunk. Nagyon sajnálom. Minden rendbe fog jönni. Kitartás! Bármikor folytatod én olvasni fogom. Részvétem neked és a családodnak is.
    Csók: Sophia

    VálaszTörlés
  7. Szia!

    Nagyon-nagyon sajnálom! Őszinte részvétem! Azt hiszem, mindannyiunk nevében mondom, hogy megértjük a helyzetedet, és itt leszünk majd, amikor készen állsz visszatérni.
    Addig pedig a legjobbakat kívánom Neked és a családodnak. Sok-sok kitartást és erőt!

    Millió ölelés:

    Ylinore

    VálaszTörlés
  8. Jaj, Kata! Őszinte részvétem, nagyon-nagyon sajnálom! Kitartás neked és a családodnak. Ehhez idő kell. Mi tényleg megértjük a helyzetedet és a végtelenségig is képesek vagyunk várni :').
    Kitartás!
    Őszinte részvéttel puszil: Docsuu <3

    VálaszTörlés
  9. Szia! Én eddig nem igazán írtam megjegyzést mivel még a történet elején vagyok. Hát nagyon sajnállak igaz nekem a papám halt meg, de az lassan már másfél éve. Tudom milyen érzés. De az üresség egyszer el fog múlni úgyis. Az baj, hogy nekem a jelenlegi dolgok miatt nem igazán megy, de te biztos nem vagy ilyen helyzetbe szóval el fog múlni.
    Őszinte részvétem, Alexa.

    VálaszTörlés
  10. Szia Kata! Így a távolból öszinte részvétem! Kívánom, hogy minnél hamarabb múljon el a fájdalmad és a csalíádodé is! Nem mondom, hogy légy erös, mivel én úgy hiszem az a legjobb, ha kimutatod a fájdalmad és ezáltal fokozatosan újra erös lehetsz. Elfelejteni nem lehet, de hidd el idövel halványul a fájdalom.
    Timi

    VálaszTörlés
  11. Szia Kata! Őszinte részvétem. Sajnos tudom, hogy milyen ez, és tényleg csak később kezd majd rossz lenni. Amikor én kerültem ilyen helyzetbe (helyzetekbe) szinte még fel sem fogtam mi történt. Nagyon sajnálom, és kívánom, hogy minél hamarabb felépülj ebből a helyzetből. Bár elfelejteni nem lehet, és nem is mondom. Kitartást, és még egyszer részvétem.
    Puszi, Sári

    VálaszTörlés
  12. Szia Kata! Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled!
    Tudom milyen érzés elveszíteni egy olyan személyt, akihez kötődtél! Remélem nem sokára jobban leszel, újra a régi önmagad! Velem is idén történt ilyen, csak én egy állathoz kötődtem nagyon.....

    Puszi, Sári.

    VálaszTörlés
  13. Nekem az anyukám halt meg 4 éve, amikor 16 éves voltam, borzasztó volt =( a legfontosabb szerintem, hogy próbáld meg nem elhagyni magad, és legyél azokkal (barátok, család) akik tartják benned a lelket. most nagy szükségetek van egymásra. őszinte részvétem, és bár feldolgozni nem lehet az ilyesmit, azért remélem idővel valamennyire túl tudsz majd lépni rajta.

    sok puszi, Lana

    VálaszTörlés
  14. Szeretném megköszönni mindenkinek a kedves szavakat! Tényleg sokat segítenek, és jól esnek. Írni ugyan még nem tudok (megpróbáltam, de 20 perc bambulás után feladtam), de ha már megy, minél hamarabb hozom a novella folytatását, vagy az új részt. Addig is best wishes, <3.

    VálaszTörlés

Nagyon kíváncsi vagyok az őszinte véleményetekre, úgyhogy ne fogjátok vissza magatokat! ;)
Ha esetleg nem szeretnéd itt megosztani az észrevételeidet, akkor a thevampirediarieskata@gmail.com címen elérsz :)