2011. július 10., vasárnap

Good news :) FRISSÍTVE!

Sziasztok,

Tegnap helyett (vasárnap) holnap (kedd) kerül fel a rész! Sajnálom, de teljesen spontán le lettem hívva egy kedves, szintén író barátnőmhöz Pécsre, és, bár terveztük az írást, valahogy nem jött össze a Hupikék Törpikék album hallgatása után... :D De a csuklóm már meggyógyult, nagymamám az idősek otthonában, szóval ezúttal már csak a nyaralás (kétszer megyek, először a Velencei-tóra péntektől azt hiszem, három napra, utána augusztus valahányadikától 15-ig) szólhat közbe. De akkor is írok majd, csak valószínűleg internet nem lesz, szóval ugyan kimarad a rész, de kárpótlásul duplát hozok. De ezt nem ígérem, csak egy terv egyelőre :).
Holnap új rész, és ha nem, hát... megérdemlek egy véres találkozást Katherine-nel :D.

*

Nos, azt hiszem, jó hírekkel jöttem - tudok időpontot mondani a következő részre :). A nagymamám pénteken költözik, és akkor befejeződik ez a hatalmas hajtás. A csuklóm javult, de még mindig kímélnem kell, elég csúnyán begyulladt :/. Szóval, vasárnap este, egy hét múlva új rész! És onnantól, megy minden a réges-régi menetben. :)

Láttam, hogy sokan kértetek linkcserét a chatben, de nem mindenkinek írtam vissza, és már elvesztettem a fonalat. Aki szeretne, az vagy írjon most a kommentekhez, vagy a thevampirediarieskata@gmail.com címre.

Köszönöm a végtelen türelmeteket, és vasárnap kedden találkozunk!

Kata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nagyon kíváncsi vagyok az őszinte véleményetekre, úgyhogy ne fogjátok vissza magatokat! ;)
Ha esetleg nem szeretnéd itt megosztani az észrevételeidet, akkor a thevampirediarieskata@gmail.com címen elérsz :)